Σάββατο 21.05.2022

Δικηγόρος Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: «Λέει καθημερινά ότι έχει μετανιώσει» -Τι είπε για τη χθεσινή του απολογί

Για την στάση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου κατά απολογία του στη χθεσινή δίκη για την δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά μίλησε ο δικηγόρος του.

Ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα» σημείωσε πως η στάση και η γραμμή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου δεν άλλαξε σε επίπεδο υπεράσπισης. Είπε πως κατά την χθεσινή πολύωρη δίκη προσπάθησε να αναδείξει τα γεγονότα εκείνης της ημέρας για να φανεί η ψυχολογική του κατάσταση.

«Ένα έγκλημα που έγινε εν βράσμω ψυχής μπορεί να έχει διαφορετική ποινική μεταχείριση», εξήγησε ο δικηγόρος.

Ερωτηθείς σχετικά με τις αναφορές περί επιθετικής συμπεριφοράς της Καρολάιν τόνισε πως το γράφει και η ίδια στο ημερολόγιο της, αλλά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν το ανέδειξε.

«Έχει μετανιώσει», λέει ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου
Αναφορικά με την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο πιλότος, ο κ. Παπαϊωαννίδης είπε πως είναι απόλυτα μετανιωμένος: «Το λέει καθημερινά ότι έχει μετανιώσει και προσπαθεί με όποιο τρόπο να σώσει ότι είναι δυνατό από αυτή την κατάσταση».

ΕΛΛΑΔΑ  12/05/2022  06:55
Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η προκλητική 10ωρη απολογία του -«Ψυχρός, χωρίς συναίσθημα», καταπέλτης ο εισαγγελέας
«Η τιμωρία του είναι δεδομένη το είπε και ο ίδιος, το ζήτημα είναι αν το δικαστήριο θα κρίνει την ψυχική του κατάσταση κι αν θα μπορεί να αξιολογήσει τον χαρακτήρα του. Έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει, θα πληρώσει», συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

Πηγή: iefimerida.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ