Τετάρτη 22.03.2023

Διεθνής διάκριση για το Τμήμα Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών Πανεπιστημίου Αιγαίου

Το Τμήμα Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών Πανεπιστημίου Αιγαίου γνώρισε μια διεθνής διάκριση καθώς κρίθηκε πως ήταν το τέταρτο καλύτερο πανεπιστήμιο-κολλέγιο στον κόσμο, όσον αφορά το πρόγραμμα του για την Ναυτική Εκπαίδευση από την ιστοσελίδα All About Shipping.

Ξεπεράστηκε μόνο από το Copenhagen Business School στην Δανία που ήρθε πρώτο, το MIT Massachusetts Institute of Technology στις ΗΠΑ που ήρθε δεύτερο και το University College London από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Ελλάδα ωστόσο έκανε αισθητή την παρουσία της στον συγκεκριμένο τομέα. Το Αμερικανικό Κολλέγιο ήρθε στην ενδέκατη θέση της λίστας, η Ναυτική Ακαδημία στον Πειραιά δέκατη έκτη, το τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών του πανεπιστημίου του Πειραιά δέκατο έβδομο, η σχολή Ναυτικής Αρχιτεκτονικής και Ναυπηγικής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου εικοστή τρίτη, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο των Αθηνών εικοστό ένατο και η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού των Οινουσσών, για καπετάνιους/αξιωματικούς καταστρώματος, ήταν η τελευταία της λίστας στην τριακοστή θέση.

Διεθνής διάκριση για το Τμήμα Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών Πανεπιστημίου Αιγαίου

Πηγή: ertnewa.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ