ΕΛΛΑΔΑ, ΧΙΟΣ - 09/02/2021 - 3:50 μμ
Διαψεύδει ο Μηταράκης για τα όσα ακούστηκαν περί 10.000 μεταναστών στον Έβρο
Ανάρτηση του Νότη Μηταράκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
”Όλοι όσοι ήμασταν στην συνάντηση με τον τοπικό πρόεδρο -που είδαμε την δήλωση του στο facebook- εκπλαγήκαμε από την μεταφορά εκ μέρους του ψευδών πληροφοριών και ως προς την ουσία και ως προς το ύφος της συνάντησης μας.
Λυπάμαι που το λέω, αλλά φαίνεται ότι ο μόνος λόγος για τον οποίο ήρθε στην ολιγόλεπτη συνάντηση ήταν να δημιουργήσει ένταση με την δήλωση του στην τοπική κοινωνία.
Νομίζω οι πολλαπλές επαφές που έκανα αυτό το διήμερο καταδεικνύουν την ειλικρινή μου διάθεση να συζητήσουμε. Και το γεγονός ότι σήμερα έχουμε 168 άτομα (διαμένοντες στο ΚΥΤ Έβρου) σε 700 κρεβάτια κάνουν ξεκάθαρο ποιά είναι η πολιτική της κυβέρνησης και την μείωση των ροών και στη μη παραμονή μεταναστών και αιτούντων άσυλο στον Έβρο.
Από την σημερινή συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ του νομού.”
Πηγή άρθρου, φωτογραφίας και βίντεο: Νότης Μηταράκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τσικνοπέμπτη στο μπαλκόνι: Επιτρέπεται η ψησταριά ή ρισκάρεις πρόστιμο;
11.02.2026 - 11:28 μμ
Όσιος Χατζηγιώργης & Όσιος Τύχων στην Αγιοκατάταξη της Ορθόδοξης Εκκλησίας (Εικόνες)
11.02.2026 - 7:31 μμ
Μηταράκης στην Ολομέλεια της Βουλής: Ενισχύουμε τη χώρα, θεσμικά και γεωπολιτικά
11.02.2026 - 2:28 μμ


















