Κυριακή 28.11.2021

Χρήστος Βασιλόπουλος: «Το μεγαλύτερο δώρο του πατέρα μου ήταν ότι ήταν παράδειγμα προς αποφυγή»

Το άσχημο σχόλιο που δέχτηκε ο Χρήστος Βασιλόπουλος από δύο παρουσιαστές πρωινής εκπομπής.

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα». Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη ζωή στην Αμερική, το γιο του, τον πατέρα του που ήταν παράδειγμα προς αποφυγή, αλλά και τους δύο παρουσιαστές πρωινής ψυχαγωγικής που μίλησαν υποτιμητικά για τον ίδιο.

«Ήρθα στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της Γης της Ελιάς. Ήθελα πάντα να συνεργαστώ με τον Αντρέα Γεωργίου. Κάτι μέσα μου με τράβαγε να φύγω μακριά από την Ελλάδα, έκανα σκέψεις πώς θα είμαι σε 10 χρόνια. Πολλοί συνάδελφοι μού είπαν που πας, είσαι τρελός, δε σε ξέρει κανείς στο Λος Άντζελες.

Στην Αμερική δούλεψα σαν πορτιέρης, μου έδωσε ώθηση και με προσγείωσε. Όταν ήμουν πορτιέρης ήρθε η Ντρου Μπάριμορ, δεν την κοίταξα και της ζήτησα ταυτότητα», είπε αρχικά ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος είπε στη συνέχεια: «Η ζωή μου με το παιδί άλλαξε 180 μοίρες. Όλες οι αποφάσεις έχουν να κάνουν σχετικά με το παιδί. Δεν αλλάζω μόνο πάνες, όλες τις ημέρες έχω αναλάβει την πρωινή ρουτίνα. Είπαμε το γιο μου Απόλλωνα, γιατί είναι ο θεός του φωτός, της τοξοβολίας, της μουσικής, της ποίησης. Ήμουν πάντα έτοιμος να κάνω παιδιά, ήθελα να φτιάξω και τα δικά μου άλυτα προβλήματα με τον πατέρα μου».

«Το μεγαλύτερο δώρο του πατέρα μου ήταν ότι ήταν παράδειγμα προς αποφυγή, κάτι που δεν έπρεπε να γίνω ποτέ στη ζωή μου. Γάμο δε θα δούμε, γιατί ήμουν παντρεμένος, έχω χωρίσει, δε νομίζω ότι τη Σάρα την αφορά να γίνει νύφη. Με τη σύντροφό μου γνωριστήκαμε μέσα από πλατφόρμα γνωριμιών», πρόσθεσε επίσης ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

Για τα δημοσιεύματα που υπήρξαν, αλλά και το σχόλιο δύο παρουσιαστών, ο Χρήστος Βασιλόπουλος είπε: «Υπάρχουν δημοσιεύματα που με στεναχώρησαν. Στην κίνησή μου να φύγω από την Ελλάδα έγραψαν ότι μπορεί να είμαι ψώνιο. Το πιο άσχημο σχόλιο που άκουσα από δύο παρουσιαστές σε πρωινή εκπομπή ήταν ότι πάω να κάνω τον κομπάρσο. Εγώ είχα κάνει ήδη επεισόδια για το ΗΒΟ».

«Έχω δεχτεί στα 20 κάποια ενοχλητική συμπεριφορά σε ακρόαση, ζήτησε ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης να γδυθώ. Το έκανα, και μου ζήτησε να περπατήσω πάνω στη σκηνή. Είχα μαγκωθεί, ήταν πολύ δύσκολο», αποκάλυψε κλείνοντας ο Χρήστος Βασιλόπουλος, με αφορμή το ελληνικό metoo.

Πηγή άρθρου και φωτογραφίας: newsit.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ