Τετάρτη 07.06.2023

Χίος: Γυρίσματα από την ταξιδιωτική σειρά “The Savage Roads with Pat Savage”

Σε μια διαφορετική ταξιδιωτική σειρά, πρόκειται να παρουσιαστεί η Χίος.

Συγκεκριμένα στην ταξιδιωτική σειρά “The Savage Roads with Pat Savage” που θα παρουσιαστεί το επόμενο διάστημα στο Netflix.
Παραγωγός της σειράς, είναι ο Καναδός τραγουδιστής και κιθαρίστας του ροκ συγκροτήματος “Pat Savage Band”, Patrick Michael, που σήμερα επισκέφτηκε το Δήμαρχο Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη. “Ο Δήμαρχος Χίου μίλησε στον εμπνευστή και παρουσιαστή της ενδιαφέρουσας αυτής σειράς για την ιστορία, την παράδοση και την ιδιαίτερη φυσιογνωμία της Χίου που την καθιστά μοναδικό προορισμό”, σημειώνεται στο δελτίο τύπου.

Η γνωριμία με ένα τόπο επικεντρώνεται μέσω της αγάπης για τις μηχανές μεγάλου κυβισμού οι οποίες πρωταγωνιστούν στα ταξίδια τού Καναδού τραγουδιστή.
Στο πλαίσιο αυτό επισκέπτεται ξεχωριστά μέρη ανά τον κόσμο και αποτυπώνει τη ζωή, την κουλτούρα, τον πολιτισμό και τις ομορφιές των περιοχών αυτών.

Συνδετικός κρίκος για να επιλεγεί η Χίος σαν έναν από τους τόπου, που θα γίνουν γυρίσματα για τη σειρά, είναι ο σύλλογος Chopper Riders Club Chios που, όπως σημειώνεται, «συνέβαλε στην ανάδειξη της χιακής ομορφιάς μέσα από το ταξίδι με μηχανή».

Πηγή: ertnews.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ