Παρασκευή 24.09.2021

Χίος ’21: Κορυφαία επετειακή εκδήλωση προς τιμήν του ήρωα πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Κανάρη

Πρέπει να εκφραστούν θερμά συγχαρητήρια στους 450 και πλέον συμπολίτες μας, που με διάφορα καθήκοντα ο καθένας και με πολύ κόπο και προσπάθειες πολλών ημερών, έδωσαν αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα στην εκδήλωση, την οποία παρακολούθησαν χιλιάδες Χιώτες, εκατοντάδες επισκέπτες αλλά και αμέτρητοι διαδικτυακοί φίλοι της Χίου μας.

“Ανώνυμοι” οι περισσότεροι στο ευρύ κοινό αλλά με μεγάλη διάθεση προσφοράς στο Τόπο. Πολλοί από αυτούς εργάστηκαν στο παρασκήνιο,(εργάτες, συνεργάτες, υπάλληλοι του Δήμου, κλπ) αλλά ΟΛΟΙ με προσήλωση στον στόχο μας.  Χωρίς την ένθερμη ομαδική δουλειά που έγινε με ανιδιοτέλεια και σχεδόν με ένα είδος “αυτοθυσίας” λόγω του καύσωνα, δεν θα μπορούσε να προκύψει αυτό το πανθομολογούμενο υπέροχο αποτέλεσμα. Αν μας το επέτρεπε η πανδημία θα είχαμε ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή. Ιδιαίτερη η χαρά μας και τιμή αποτέλεσε η  παρουσία και συμμετοχή της Ψαριανής αντιπροσωπείας.

Η Επιτροπή «ΧΙΟΣ 2021» εκφράζει προς όλους τους συντελεστές αυτής της επετειακής γιορτής, τις θερμές της ευχαριστίες για την ένθερμη επί εβδομάδες συνεργασία προετοιμασίας και για το συγκινητικό αλλά και φαντασμαγορικό αποτέλεσμα. Μια γιορτή ένδειξης της αγάπης μας στη Χίο, μαζί με τις τόσες άλλες που έχουν μέχρι σήμερα πραγματοποιηθεί!!

Ευχαριστίες για την στήριξη και την συμμετοχή τους προς  την Εκκλησία, τις Αρχές, τις Υπηρεσίες, τις κάθε είδους ομάδες αλλά και ξεχωριστά στα άτομα, θα αποσταλούν από την Επιτροπή μας τις αμέσως προσεχείς ημέρες.

Η ΧΙΟΣ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΟΎΤΑΙ ΝΑΝΑΙ ΠΕΡΉΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ 200 ΧΡΟΝΩΝ.

 

Η Επιτροπή «ΧΙΟΣ 2021»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ