ΚΟΣΜΟΣ - 07/06/2022 - 9:30 μμ
Χάκερς επιτέθηκαν σε ιστοσελίδα ρωσικού υπουργείου – Ανέβασαν τη φράση «Δόξα στην Ουκρανία»

Ο ιστότοπος τέθηκε προσωρινά εκτός λειτουργίας αλλά τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών προστατεύτηκαν – Οι χάκερς φέρεται να ζήτησαν λύτρα για να αποτρέψουν τη δημόσια αποκάλυψη των δεδομένων των χρηστών
Όπως μετέδωσε χθες το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων «RIA», επικαλούμενο εκπρόσωπο του ρωσικού υπουργείου, ο ιστότοπος τέθηκε προσωρινά εκτός λειτουργίας και σύντομα αποκαταστάθηκε αλλά τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών προστατεύτηκαν.
Πολλαπλές κυβερνοεπιθέσεις από την έναρξη της ρωσικής εισβολής
Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, πολλές ρωσικές κρατικές εταιρείες και ειδησεογραφικοί οργανισμοί έχουν δεχθεί επιθέσεις από Ουκρανούς χάκερς αφότου ο Πούτιν ξεκίνησε τον πόλεμο στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου.
Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Μαΐου, οι επιθέσεις χάκερ έθεσαν επί τρεις ημέρες εκτός λειτουργίας τον ιστότοπο «RuTube» και άλλαξαν το «μενού» της δορυφορικής τηλεόρασης στη Μόσχα την «Ημέρα της Νίκης», όταν η Ρωσία γιόρταζε την 77η επέτειο από τη νίκη της Σοβιετικής Ένωσης επί της Ναζιστικής Γερμανίας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ποιοι νεοεισερχόμενοι στην αγορά εργασίας μπορούν να βγάλουν πάνω από $100.000
27.06.2022 - 5:01 μμ
Τα μηνύματα από τη Γαλλία και το δίλημμα για την Ελλάδα
27.06.2022 - 4:30 μμ
Ποιοι νεοεισερχόμενοι στην αγορά εργασίας μπορούν να βγάλουν πάνω από $100.000
27.06.2022 - 3:00 μμ