Φορητοί υπολογιστές με διπλές οθόνες, η επιστροφή (;) του 3D, μόνιτορ με διαγώνιο που φθάνει μέχρι και τις 57 ίντσες (!) αλλά και ψυγεία που αλλάζουν χρώμα ανάλογα με τη διάθεση σας.

Consumer Electronics Show (CES) είναι ένα από τα σημαντικότερα ραντεβού παγκοσμίως για τον κλάδο των ψηφιακών τεχνολογιών και παραδοσιακά πραγματοποιείται στο Λας Βέγκας το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, δίνοντας τον τόνο για τη φετινή χρονιά.

Laptops με διαφορετικά σχήματα

H έκθεση άνοιξε επισήμως τις πόρτες της την περασμένη Πέμπτη (5/1) και ολοκληρώνεται την Κυριακή (8/1) και μία από τις βασικές τάσεις είναι πως οι κατασκευαστές φορητών υπολογιστών δείχνουν αποφασισμένοι να προσφέρουν κάτι διαφορετικό σε σχέση με το παρελθόν και να δοκιμάσουν νέα σχέδια.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Lenovo που παρουσίασε το Yoga Book 9i, το οποίο έρχεται με δύο OLED οθόνες. Το αποτέλεσμα είναι αρκετά εντυπωσιακό – ειδικά αν το συνδυάσει κανείς με το Bluetooth πληκτρολόγιο- και επιτρέπει να χρησιμοποιήσει κανείς το laptop του με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

Πηγή: cnn.gr