Δευτέρα 11.12.2023

Μπρους Γουίλις: Ο πατέρας μου έχει χάσει μέρος της χαράς της ζωής, λέει η κόρη του ηθοποιού, Ταλούλα

«Αυτό που βλέπω είναι αγάπη όταν είμαι μαζί του» πρόσθεσε η 29χρονη

Η κόρη του Μπρους ΓουίλιςΤαλούλα, μίλησε για τη μάχη του πατέρα της με τη μετωποκροταφική άνοια (FTD), μια επιθετική μορφή άνοιας που είναι πολύ σπάνια.

Η κόρη της Ντέμι Μουρ και του Μπρους, δήλωσε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στην Ντρου Μπάριμορ, ότι η οικογένεια αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τη διάγνωσή του, προκειμένου να ευαισθητοποιηθεί η κοινή γνώμη για την ασθένεια.

«Αν μπορούμε να πάρουμε κάτι που παλεύουμε ως οικογένεια και ατομικά, για να βοηθήσουμε άλλους ανθρώπους, να το μετατρέψουμε σε κάτι όμορφο, αυτό είναι πραγματικά ξεχωριστό για εμάς» ανέφερε η 29χρονη.

Η Ταλούλα πρόσθεσε ότι ο πατέρας της παραμένει «ο ίδιος με πολλούς τρόπους», αλλά ότι έχει «χάσει μέρος της χαράς της ζωής και των γλωσσικών του δεξιοτήτων», προσθέτοντας ότι η μουσική εξακολουθεί να είναι σημαντική γι’ αυτόν.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι ο ίδιος… το οποίο νομίζω, από αυτή την άποψη, έχω μάθει ότι είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείς να ζητήσεις. Και αυτό που βλέπω είναι αγάπη όταν είμαι μαζί του. Είναι ο μπαμπάς μου και με αγαπάει».

77579971-0-image-a-49_1699488152912

Τον περασμένο μήνα, ο στενός φίλος του Γουίλις, Γκλεν Γκόρντον Κάρον, και δημιουργός της κωμικής σειράς Moonlighting της δεκαετίας του 1980 στην οποία πρωταγωνιστούσε ο σταρ, έδωσε μια σπαρακτική ενημέρωση για τον ηθοποιό: «Η αίσθησή μου είναι ότι τα πρώτα ένα με τρία λεπτά ξέρει ποιος είμαι. Ήταν ένας αχόρταγος αναγνώστης -δεν ήθελε να το ξέρει κανείς αυτό- και τώρα δεν διαβάζει. Όλες αυτές οι γλωσσικές δεξιότητες δεν είναι πλέον διαθέσιμες σε αυτόν, και όμως εξακολουθεί να είναι ο Bruce» δήλωσε στο Page Six.

Πηγή: Protothema

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ