Σάββατο 28.05.2022

Μπιλ Γκέιτς: O Έλον Μασκ μπορεί να κάνει το twitter χειρότερο

«Χειρότερο» μπορεί να γίνει το twitter με τον Έλον Μασκ στο τιμόνι σύμφωνα με τον Μπιλ Γκέιτς αν τελικά ολοκληρωθεί η εξαγορά έναντι 44 δισ. δολαρίων ενώ όπως είπε δεν είναι σαφές πως ο ισχυρός άνδρας της Tesla θα αλλάξει την εταιρεία.

Παράλληλα, όπως μεταδίδει το CNBC, ο συνιδρυτής της Microsoft εξέφρασε επίσης ανησυχίες για τη διάδοση της παραπληροφόρησης στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Ωστόσο παραδέχτηκε ότι το ιστορικό του Μασκ σε άλλες εταιρείες είναι εντυπωσιακό. Ο Γκέιτς δήλωσε ότι πιστεύει ότι ο Μασκ είχε κάνει καλή δουλειά στο να συγκεντρώσει μια σπουδαία ομάδα μηχανικών στις εταιρείες του.

«Αμφιβάλλω κάπως ότι αυτό θα συμβεί αυτή τη φορά, αλλά θα πρέπει να έχουμε ανοιχτό μυαλό και να μην υποτιμούμε ποτέ τον ‘Ελον», σημείωσε ο Γκέιτς.

Τα σχόλια του Μπιλ Γκέιτς έγιναν αφού ο Μασκ τον κατηγόρησε για σορτάρισμα των μετοχών της Tesla τον περασμένο μήνα. Ο Μασκ έγραψε επίσης στο Twitter ένα κακόγουστο αστείο για τον Γκέιτς, με τον τελευταίο να δηλώνει ότι οι προσβολές δεν τον ενοχλούν.

Διερωτήθηκε ποιος είναι ο στόχος του Μασκ με το Twitter και αν η προσπάθειά του να προωθήσει την ελευθερία του λόγου είναι λογική.

«Πώς αισθάνεται για κάποια ανάρτηση στο Twitter που λέει «τα εμβόλια σκοτώνουν ανθρώπους» ή ότι «ο Μπιλ Γκέιτς παρακολουθεί ανθρώπους;» είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Liberal.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ