Παρασκευή 19.07.2024

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Συγκέντρωσε 17.800 μόρια στις Πανελλαδικές

Ο δολοφόνος της Καρολάιν Κράουτς φέρεται να μην επιθυμεί να παίρνει άδειες για να παρακολουθεί μαθήματα ή να φορέσει βραχιολάκι για να παρίσταται στην εξεταστική

Ιδιαίτερα καλή βαθμολογία πέτυχε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, που έδωσε πανελλαδικές από τις φυλακές Μαλανδρίνου, όπου εκτίει την ποινή του, για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς στη μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με το Star, ο κ. Αναγνωστόπουλος συγκέντρωσε 17.800 μόρια, 3.000 μόρια περισσότερα από αυτά που χρειάζονται για να εισαχθεί στη σχολή Πολιτικών Επιστημών του Καποδιστριακού, όπως επιθυμούσε. Με τη συγκεκριμένη βαθμολογία μπορεί να σπουδάσει στη Νομική Σχολή στο τμήμα της Θεσσαλονίκης και στο τμήμα της Κομοτηνής.

Ο δολοφόνος της Καρολάιν φέρεται να μην επιθυμεί να παίρνει άδειες για να παρακολουθεί μαθήματα ή να φορέσει βραχιολάκι για να δίνει τα μαθήματα στην εξεταστική. Στη φυλακή εργάζεται 8 ώρες τη μέρα.

Να σημειωθεί ότι πέρυσι είχε προσπαθήσει να γράψει στις Πανελλαδικές , ωστόσο μετά το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας εγκατέλειψε την προσπάθεια.

πηγή protothema

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ