Τρίτη 28.03.2023

Αστυνομική Διεύθυνση Χίου: Διπλή επιτυχία με συλλήψεις για ναρκωτικά και κλοπές- διαρρήξεις

Στην εξιχνίαση 4 περιπτώσεων διαρρήξεων που είχαν σημειωθεί στο χωριό Νένητα και στην πόλη της Χίου αλλά και στη σύλληψη ενός ατόμου για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών προχώρησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου.

Συγκεκριμένα συνελήφθη ημεδαπός και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς) βάρους -880- περίπου γραμμαρίων.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου, εντόπισαν τον συλληφθέντα στο χωριό Νένητα και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του, αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη (χασίς), βάρους -50- γραμμαρίων.
Κατά την εξέλιξη των ερευνών, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης είχε αποκρύψει σε αγροτική τοποθεσία κοντά σε οικία όπου διέμενε, στην Καλλιμασιά, 18 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη (χασίς), συνολικού βάρους -830- περίπου γραμμαρίων, έτοιμες προς διάθεση σε τρίτους έναντι χρηματικής αμοιβής.

Δύο συλλήψεις για διαρρήξεις- κλοπές
Εξιχνιάστηκαν επίσης 4 περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών και συνελήφθησαν δύο άτομα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για διαρρήξεις- κλοπές σε μία επιχείρηση και 2 αυτοκίνητα και μία απόπειρα κλοπής σε επιχείρηση, που διαπράχθηκαν κατά το προηγούμενο πενθήμερο, στην περιοχή Νένητα και στην πόλη της Χίου.
Η συνολική αξία των αντικειμένων που έκλεψαν είναι περίπου 800 ΕΥΡΩ καθώς επίσης και 415 ΕΥΡΩ μετρητά.
Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου που έχει το προανακριτικό έργο εξετάζεται η εμπλοκή του αλλοδαπού δράστη σε μία ακόμη υπόθεση διάρρηξης οικίας στην περιοχή του Καρφά στη Χίο.

Αστυνομική Διεύθυνση Χίου: Διπλή επιτυχία με συλλήψεις για ναρκωτικά και κλοπές- διαρρήξεις

Πηγή: ertnews.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ