Σάββατο 21.05.2022

ΑΣΕΠ 1Γ/2022: Γιατί αποκλείστηκαν 141 υποψήφιοι από τον γραπτό διαγωνισμό της ΑΑΔΕ

Το ηλεκτρονικό παράβολο φαίνεται πως ευθύνεται για τον αποκλεισμό 141 υποψηφίων από τον γραπτό διαγωνισμού του ΑΣΕΠ για την ΑΑΔΕ – Ποιοι έμειναν «εκτός» από τον γραπτό διαγωνισμό της ΑΑΔΕ για τις 800 προσλήψεις

Το ΑΣΕΠ δημοσίευσε χθες, Δευτέρα τον πίνακα αποκλειομένων, σύμφωνα με τον οποίο μένουν εκτός διαγωνισμού 141 υποψήφιοι από τους 24.795 που είχαν δηλώσει αίτηση συμμετοχής.

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν αντιρρήσεις από την Τρίτη 10 Μαΐου 2022 έως και την Δευτέρα 16 Μαΐου 2022, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση antirisi@asep.gr.

Κατά πληροφορίες, ο λόγος αποκλεισμού των υποψηφίων φαίνεται να είναι η μη πληρωμή του ηλεκτρονικού παραβόλου των 3 ευρώ που ήταν απαραίτητο για συμμετοχή στην προκήρυξη.

Οι διαδικασίες στο ΑΣΕΠ για την διεξαγωγή του γραπτού διαγωνισμού 1Γ/2022 που προβλέπει την πλήρωση 822 θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) συνεχίζονται με κανονικούς ρυθμούς.

Σε κάθε περίπτωση εάν οι υποψήφιοι δεν είχαν φροντίσει να εξοφλήσουν το παράβολο των τριών ευρώ έως την ημερομηνία λήξης των αιτήσεων στον διαγωνισμό, έχουν αποκλειστεί από την περεταίρω διαδικασία, όπως και ξεκαθάριζε η προκήρυξη.

Ο γραπτός διαγωνισμός του ΑΣΕΠ για την ΑΑΔΕ, αναμένεται να διεξαχθεί το φθινόπωρο.

Δείτε τον πίνακα:

Πηγή: Protothema

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ