Δευτέρα 14.06.2021

Άρμι Χάμερ: Σε πρόγραμμα απεξάρτησης μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και κανιβαλισμό

Ο ηθοποιός ψάχνει λύσεις, που μπορεί να «ελαφρύνουν» την θέση του – Αντιμέτωπος με καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση, κανιβαλισμό και φαντασιώσεις βιασμού

Σε κέντρο απεξάρτησης από το σεξ, τις ουσίες και το αλκόολ μπήκε ο Άρμι Χάμερ, σύμφωνα με πληροφορίες του Page Six, μετά τις κατηγορίες που δέχτηκε για σεξουαλική επίθεση και κανιβαλισμό.

Όπως αναφέρεται, ο ηθοποιός με τις σαδομαζοχιστικές τάσεις, βρέθηκε στο αεροδρόμιο Grand Cayman πριν από δύο εβδομάδες, όπου αποχαιρέτησε την πρώην σύζυγό του, Ελίζαμπεθ Τσάμπερς και τα δύο τους παιδιά. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο ηθοποιός έκανε τσεκ ιν σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στο Ορλάντο στις 31 Μαΐου.

Οι κατηγορίες μίας γυναίκας, η οποία συστήθηκε ως Effie, προκειμένου να διατηρήσει την ανωνυμία της, εναντίον του Χάμερ, οδήγησαν τις εταιρείες παραγωγής να τον αποδεσμεύσουν από όλα τα συμβόλαια, με αποτέλεσμα η επαγγελματική του ζωή να καταστραφεί ανεπανόρθωτα, καθώς είχε κάνει πολλές συμφωνίες για ρόλους σε επερχόμενες ταινίες.

Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος αρνείται όλες τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση, κανιβαλισμό ή κακοποίηση και ισχυρίζεται πως ό,τι συνέβαινε στην σχέση τους ήταν απολύτως συναινετικό, αναζητά βοήθεια στο κέντρο απεξάρτησης προκειμένου να μην χάσει την επιμέλεια των παιδιών του από την πρώην σύζυγό του.

Οι δικηγόροι του έχουν αντικρούσει όλες τις καταγγελίες και ο ίδιος δεν έχει δεχτεί καμία κατηγορία, όμως σε αντίστοιχη περίπτωση ηθοποιού ο οποίος κατηγορούταν για σεξουαλική κακοποίηση, ο δικαστής έθεσε ως όρο να παρακολουθήσει πρόγραμμα θεραπείας και τότε όλες του οι καταγγελίες θα αποσυρθούν. Ίσως, σε ένα τέτοιο σενάριο να αποσκοπεί και η δική του πράξη.

Πηγή άρθρου και φωτογραφίας: www.protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ