Πρόκειται για πτέρυγα υψίστης ασφαλείας. Κρατείται μαζί με επιχειρηματία από την Αράχωβα που κατηγορείται για απάτες, αλλά και με ιδιοκτήτη γνωστής αλυσίδας καταστημάτων, που συνελήφθη για υπόθεση ναρκωτικών.

«Τον έβαλαν στο καλύτερο κελί, έχει μια θέση που φαίνεται από το κεντρικό αρχιφυλακείο. Οι άλλοι δύο που είναι μαζί του είναι ελεγμένοι, ο ένας είναι για απάτες ο άλλος για ναρκωτικά. Δεν προαυλίζεται και έχει και πρόβλημα με το φαγητό αλλά νομίζω ότι λύθηκε γιατί θα του φέρνει η πρώην σύζυγός του», είπε η διευθύντρια των φυλακών Κορυδαλλού.

Μέσα στο μικρό χρονικό διάστημα που κρατείται έχει έρθει ήδη σε αντιπαράθεση με συγκρατούμενο του για το τσιγάρο και με ακόμη έναν για μία δικαστική υπόθεση.

Για τους λόγους αυτούς ζήτησε πρόσθετα μέτρα ασφαλείας. Φοβάται όπως είπε ανθρώπους που βρέθηκαν στο παρελθόν αντιμέτωποι μέσα στις δικαστικές αίθουσες και σήμερα βρίσκονται μαζί πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Μέσα στο επόμενο δίμηνο μπορεί να οριστεί η δίκη

Ο 52χρονος ποινικολόγος δέχεται φάρμακα, αλλά και φαγητό από συγγενικά πρόσωπα κι αυτό γιατί το κυλικείο των φυλακών ήταν κλειστό, ενώ περιμένει τη δίκη του που είναι πολύ πιθανό να προσδιοριστεί ακόμη και τους επόμενους δύο μήνες.

Την ίδια στιγμή μαίνεται η κόντρα με τη σύζυγό του, θύμα της επίθεσης, μέσα στο αυτοκίνητο τους. το οποίο ακόμη να εξεταστεί από τις Αρχές όπως καταγγέλλει το θύμα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα δήλωσε στο ίδιο κοντινό της πρόσωπο ότι διαρρέονται ψέματα εις βάρος της, ότι άλλαξε κωδικούς σε τραπεζικούς λογαριασμούς και ότι προκαλεί οικονομικά προβλήματα στη λειτουργία του δικηγορικού γραφείου.

«Σκόπιμα την παρουσιάζουν ως αδίστακτη που θέλει να «παγιδεύσει» τον Απόστολο Λύτρα. Διαρρέουν ψέματα ότι άλλαξε κωδικούς σε τραπεζικούς λογαριασμούς και ότι προκαλεί οικονομικό πρόβλημα στη λειτουργία του δικηγορικού γραφείου. Δημιουργείται μία εσφαλμένη εικόνα για να μετατοπιστεί η ατζέντα της συζήτησης από τη χειροδικία στα οικονομικά για να μπορέσει να στρώσει υπερασπιστική γραμμή ο κύριος Λύτρας», αναφέρει το περιβάλλον της 37χρονης.