Δευτέρα 23.05.2022

Αποκαλυπτική μαρτυρία: «Δεν είδα ποτέ την Ρούλα Πισπιρίγκου στα μνήματα των παιδιών της»

Τι αποκάλυψε στο live News για την στάση της

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις στο θρίλερ της Πάτρας σχετικά με την περίεργη στάση που κρατούσε η μητέρα των τριών κοριτσιών. Μία μαρτυρία σοκ έρχεται από την υπάλληλο του κοιμητηρίου όπου βρίσκονται θαμμένες η Μαλένα και η Ίριδα, σχετικά με την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η γυναίκα αναφέρει στο Live News ότι εδώ και τρία χρόνια που είναι θαμμένη η Μαλένα δεν είδε ποτέ την Ρούλα Πισπιρίγκου στο νεκροταφείο.

«Προσωπικά την ίδια δεν την έχω δει ποτέ να έρχεται στο νεκροταφείο. Δύο τρεις φορές μου είχαν πει ότι είχαν δει τον Μάνο Δασκαλάκη. Εγώ προσωπικά δεν την έχω δει ποτέ μου. Μπορεί να ήρθε μία φορά και να μην την είδα… Τα μνήματα των παιδιών απ’ ότι έχω μάθει τα συντηρεί μία κυρία», ανέφερε στο live News.

«Αυτό που μας έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν το Μεγάλο Σάββατο. Ο καθένας με το υστέρημά του έβαλε ένα λουλούδι, ένα κερί στους τάφους… Ήρθαν το πρωί σαν τους κλεφτές η γιαγιά και η θεία των παιδιών και πετάξανε όλα τα πράγματα πάνω από τους τάφους των παιδιών. Για ποιο λόγο;», είπε και πρόσθεσε ότι η 33χρονη καθυστέρησε την κηδεία του παιδιού για να πάει κομμωτήριο.

Πηγή: Parapolitika.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ