Κυριακή 24.09.2023

Αποφασισμένος να «κατεβάσει» συνδυασμούς σε όλες τις περιφέρειες της χώρας ο Κασιδιάρης – Δήμος Αθηναίων ή Περιφέρεια το δίλημμα του καταδικασμένου χρυσαυγίτη

Μέχρι στιγμής η πλάστιγγα γέρνει υπέρ της Αθήνας

Αποφασισμένος να «κατεβάσει» συνδυασμούς σε όλες τις περιφέρειες της χώρας εμφανίζεται ο Ηλίας Κασιδιάρης. Αν και έχει λάβει τις σχετικές αποφάσεις, εκείνο που μένει είναι να αποφασίσει αν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στην Αθήνα ή θα θελήσει να ηγηθεί ψηφοδελτίου για την Περιφέρεια Αττικής. Μέχρι στιγμής η πλάστιγγα γέρνει υπέρ του πρώτου, αφού πιστεύει ότι με δεδομένη τη γενικότερη δυστοκία να υπάρξει αντίπαλος του Μπακογιάννη, ο ίδιος μπορεί να καταγράψει ποσοστό-ρεκόρ, όπως αναφέρει η στήλη Big Mouth του powergame.gr.

Τι αναφέρει το Βig Mouth

-Αποφασισμένος να «κατεβάσει» συνδυασμούς σε όλες τις περιφέρειες της χώρας εμφανίζεται ο Ηλίας Κασιδιάρης, επενδύοντας σε ακόμη μεγαλύτερα εκλογικά οφέλη, με δεδομένα τα χαλαρά χαρακτηριστικά της αυτοδιοικητικής ψήφου. Αν και έχει λάβει τις σχετικές αποφάσεις, εκείνο που μένει είναι να αποφασίσει αν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στην Αθήνα ή θα θελήσει να ηγηθεί ψηφοδελτίου για την Περιφέρεια Αττικής. Μέχρι στιγμής η πλάστιγγα γέρνει υπέρ του πρώτου, αφού πιστεύει ότι με δεδομένη τη γενικότερη δυστοκία να υπάρξει αντίπαλος του Μπακογιάννη, ο ίδιος (ο Κασιδιάρης) μπορεί να καταγράψει ποσοστό-ρεκόρ. Σε κάθε περίπτωση, οι όποιες (οριστικές) αποφάσεις του καταδικασμένου πρώην εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής θα ληφθούν αμέσως μετά τον Δεκαπενταύγουστο.

Πηγή: Parapolitika.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ