Κυριακή 24.09.2023

Από τα μεγαλύτερα χαρτιά του Κάρμαντζη Ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Χίου & Πρόεδρος των ιδιοκτητών καταστημάτων εστίασης

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Βεζέρης , γεννήθηκα και ζω στην πόλη της Χίου. Είμαι πατέρας δύο παιδιών, της Ιωάννας και του Θοδωρή. Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά ως ιδιοκτήτης καταστημάτων εστίασης, ψυχαγωγίας και διασκέδασης τα τελευταία 20 χρόνια, έχω εκλεγεί 3 φορές πρόεδρος του σωματείου   καταστημάτων εστίασης υπερασπιζόμενος τα δικαιώματα του κλάδου.
 Είμαι εν ενεργεία Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Χίου, όπου μέσα από τις πετυχημένες δράσεις μας, όπως το «Άρωμα Χίου στο Σύνταγμα» αλλά και τη συμμετοχή μας κάθε χρόνο στη ΔΕΘ, προσπαθούμε σκληρά ώστε να γίνει γνωστό το νησί μας σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ παράλληλα πετυχαίνουμε να ταξιδεύουν τα προϊόντα του κάθε παραγωγού πέρα από τα σύνορα της Χίου μας. Στο πλαίσιο αυτό δημιουργήσαμε το 2019 και τον Ιδιωτικό φορέα τουρισμού, με τη συμμετοχή επαγγελματιών από όλο το νησί, ο οποίος ενισχύει όλες αυτές τις προσπάθειες και ακόμη περισσότερες, που γίνονται και σχεδιάζονται να γίνουν στο προσεχές μέλλον.
 Επίσης, είμαι πρόεδρος της Αθλητικής ομάδας Στίβου ΑΣ ΕΦΗΒΟΣ ΧΙΟΥ βοηθώντας μαζί με τον προπονητή ταλαντούχους αθλητές να φέρνουν συνεχώς διακρίσεις όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Φέτος, συνεργάστηκα με τη Δημοτική αρχή του Σταμάτη Κάρμαντζη με σκοπό την αξιοποίηση του γηπέδου της ομάδας μας σε ένα άρτιο αθλητικό κέντρο, που θα το απολαμβάνει ο κάθε Χιώτης. Όλες αυτές όμως οι προσπάθειές μας στηρίχθηκαν σθεναρά από τον Δήμο Χίου και τον Σταμάτη Κάρμαντζη.
Με σωστό προγραμματισμό και συνέπεια καταφέραμε κάθε φορά να φέρουμε εις πέρας κάθε στόχο μας. Για τον λόγο αυτό, αποφάσισα στις αυτοδιοικητικές εκλογες του Οκτωβρίου να είμαι στο ψηφοδέλτιο της Σύμπραξης Δημιουργίας για τη νέα Χίο, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Σταμάτη Κάρμαντζη. Η στήριξή σας είναι πολύ χρήσιμη, ώστε να καταφέρουμε με τον Δήμο Χίου να υλοποιήσουμε όλα μας τα σχέδια, για το καλό του τόπου μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ