Σάββατο 02.03.2024

Απάτη με… τη μορφή του πρωθυπουργού – Δείτε το βίντεο

Στο σημείο να χρησιμοποιήσουν την εικόνα και τη φωνή του Ελληνα πρωθυπουργού έφτασαν οι απατεώνες στο facebook προκειμένου να εξαπατήσουν τους πολίτες. Συγκεκριμένα, reel (σύντομο βίντεο) εμφανίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να επιχειρεί να εξαπατήσει τους χρήστες.

Πίσω του διακρίνονται το τζάκι και το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Μεγάρου Μαξίμου, ενώ κάνοντας χρήση ψηφιακών δυνατοτήτων ακούγεται η φωνή του να καλεί τους Ελληνες πολίτες να «επενδύσουν» χρήματα σε νέα πλατφόρμα, η οποία φέρεται να έχει την υποστήριξη του κράτους (!) και υποτίθεται πως αγοράζει και πουλάει αυτόματα μετοχές πετρελαϊκών εταιριών του κόσμου!

Ο πρωθυπουργός φέρεται να λέει ότι κάθε επενδυτής μπορεί να κερδίζει έως 5.500 ευρώ μηνιαίως (!) με ελάχιστη επένδυση μόλις 250 ευρώ! Μάλιστα, για να καθησυχάσει τους πιο υποψιασμένους, φέρεται να λέει ότι αν ο «επενδυτής» δεν λάβει το ποσό σε ένα μήνα, τότε η «εταιρία» θα του επιστρέψει τα χρήματα μέσω τραπέζης!
Ως προφίλ εμφανίζεται η TK Company, το προφίλ της οποίας είναι… άδειο. Ο χρήστης θα πρέπει να δει πολλές φορές το βίντεο για να αντιληφθεί την απάτη, καθώς έχει αλλοιωθεί η κίνηση του στόματος του Κυριάκου Μητσοτάκη προκειμένου να συμβαδίζει με αυτά που υποτίθεται πως λέει προς τον ελληνικό λαό. Το λόγο θα πρέπει να έχουν τώρα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ. και η Δικαιοσύνη…
Πηγή: E.T.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ