Τρίτη 31.01.2023

Απάντηση ΔΕΕΠ Χίου ΝΔ στην ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για τη δίκη του Mohammad

«Είναι γνωστό σε όλους ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρμαχος της πολιτικής ανοιχτών συνόρων. Με το τελευταίο δελτίο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χίου γίνεται γνωστό και πως αντιλαμβάνεται τις ποινικές δικαστικές αποφάσεις. Η μείωση της ποινής από το Εφετείο ενός τελεσίδικα καταδικασμένου πλέον διακινητή, επί της ουσίας εκλαμβάνεται από αυτόν ως αθώωση και πανηγυρίζουν για την επικείμενη αποφυλάκισή του», σχολιάζει η ΔΕΕΠ Χίου της ΝΔ ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Αφορμή για την ανακοίνωση, ο σχολιασμός από πλευράς της ΝΕ Χίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ της απόφασης του Εφετείου για την περίπτωση του 30χρονου Σομαλού αιτούντος άσυλου Mohammad.

«Είναι ξεκάθαρο στη Χιακή κοινωνία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ νοσταλγεί την περίοδο 2015-2019 και επιζητεί την ελεύθερη διακίνηση μεταναστών και μεταφορά τους στην ενδοχώρα, βουλιάζοντας και πάλι τα νησιά μας από μετανάστες. Η Χιακή κοινωνία απορρίπτει αυτή την πολιτική και επιθυμεί την διατήρηση του αισθήματος ασφάλειας και την κανονικότητα που επανήλθε με κυβέρνηση τη Νέα Δημοκρατία», καταλήγει η ανακοίνωση της ΔΕΕΠ Χίου που θυμίζει στο ΣΥΡΙΖΑ και το θέμα της διάκρισης των εξουσιών.

 

 

Πηγή: ertnews.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ