Τετάρτη 22.05.2024

Αντωνία Ηλία: Οδηγείται στις φυλακές του Ελαιώνα Θηβών

Τον δρόμο για τις φυλακές Ελαιώνα Θηβών αναμένεται να πάρει εντός της ημέρας η πρώην ανακρίτρια Αντωνία Ηλία, προκειμένου να εκτίσει την ποινή κάθειρξης των 13 ετών που της έχει επιβληθεί μετά την αμετάκλητη καταδίκη της για το αδίκημα του ξεπλύματος μαύρου χρήματος στην υπόθεση του παραδικαστικού κυκλώματος.

Της Άννας Κανδύλη

Η πρώην ανακρίτρια που εκδόθηκε από τις βρετανικές Αρχές και έφτασε στη χώρα μας χθες το βράδυ συνοδεία αστυνομικών, οδηγήθηκε σήμερα αρχικά στον Εισαγγελέα Εφετών αρμόδιο για τις εκδόσεις και κατόπιν στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η χθεσινή ήταν η έκτη φορά που αρμόδιο κλιμάκιο ταξίδεψε από τη χώρα μας στην Αγγλία για να την φέρει στην Ελλάδα. Τις προηγούμενες φορές η πρώην ανακρίτρια είτε επικαλείτο προβλήματα υγείας είτε προέβαλε αντιρρήσεις στην έκδοσή της. Έτσι αυτή τη φορά εκτός από τους δύο αστυνομικούς στο κλιμάκιο που πήγε να την παραλάβει συμμετείχε και ιατρός. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Αντωνία Ηλία είχε εισαχθεί πάλι σε νοσοκομείο όμως της δόθηκε εξιτήριο και προχώρησε η έκδοσή της.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ