Κυριακή 23.01.2022

Αντάρτικο κάνουν οι 53, όχι ο Σαμαράς!

Χάρηκαν στο «παλατάκι» απέναντι από τη Νομαρχία, το παλιό ΚΕΠ, θεωρώντας ότι ο Σαμαράς κάνει «αντάρτικο» στον Κυριάκο..

Μαθαίνουμε από το εσωτερικό του κόμματος, ότι αυτά είναι όνειρα θερινής νυκτός και η «δεξιά» παρένθεση που θέλει ο Τσίπρας, είναι απλά ένα αφήγημα για να μπορέσει να κρατήσει το δικό του σκληρό πυρήνα εν όψει Συνεδρίου..

Δύσκολα τα πράγματα γιατί μετά τις ζυμώσεις και στο ΠΑΣΟΚ, ένα κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ θα επιστρέψει στην παράταξη της καρδιάς του, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ..

Η Νέα Δημοκρατία προχωράει ενωμένη μετά από πολλά χρόνια με τρία ισχυρά χαρτιά:

  1. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο δημοφιλέστερος από τους αρχηγούς των κομμάτων και στα μάτια του κόσμου ο πιο σοβαρός
  2. Η Νέα Δημοκρατία αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει την κρίση θετικά, όχι τέλεια, αλλά σε ικανοποιητικό βαθμό, γεγονός που δίνει εμπιστοσύνη στον κόσμο, αν σκεφτεί κανείς τί μπορεί να γίνονταν με Αλέξη τιμονιέρη , παίρνοντας ως παράδειγμα τη Μάνδρα και το Μάτι..
  3. Ο Κυριάκος θέλει να κάνει το λιγότερο μία ακόμη 4ετία, ολοκληρώνοντας την 1η σε 2 χρόνια, οπότε προτιμά να προχωρά με σταθερά βήματα, παρά να κάνει κινήσεις «φωτοβολίδας»

Στο ίδιο πλαίσιο κινείται και ο Σαμαράς, ο οποίος έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Πρωθυπουργό και σίγουρα δεν θα έμπαινε εμπόδιο για να φορέσει ξανά κοστούμι ο Αλέξης…

Αυτά τα ολίγα για όσους ονειρεύονται αντάρτικα κτλ..

«Ο Πλάτανος»

 

ΥΓ: Υπάρχει και η πληροφορία και απόλυτο εκλογικό αιφνιδιασμό , όταν θα πραγματοποιούν τα Συνέδριά τους ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ.. Εκεί θα έχει γέλιο γιατί όλοι όσοι τσακώνονται θα χρειαστεί να ενωθούν για να εκλεγούν βουλευτές..

Οψόμεθα σύντροφοι Δεξιοί σήμερα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ