Παρασκευή 09.06.2023

Αγγελική Νικολούλη: Το πρώτο μήνυμα μετά το ατύχημα – «Δεν είχα άλλη επιλογή»

Αναλυτικά η ανάρτηση της

Απούσα από το τηλεοπτικό της ραντεβού με τους τηλεθεατές θα είναι απόψε η Αγγελική Νικολούλη. Η γνωστή δημοσιογράφος, όπως έγινε γνωστό χθες, είχε ένα ατύχημα εντός του σπιτιού της, το οποίο θα την κρατήσει μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις αυτή την Παρασκευή.

Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της (anikolouli.gr), η Αγγελική Νικολούλη ανάρτησε κείμενο στο οποίο εξηγεί τι ακριβώς της συνέβη, στέλνει τις ευχές της στους φίλους της εκπομπής και ανανεώνει το ραντεβού μαζί τους για μετά το Πάσχα.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Αγγελικής Νικολούλη:

Φίλοι μου,

Τα φώτα του «Τούνελ» έσβησαν μία βδομάδα νωρίτερα και δεν πρόλαβα να σας ευχηθώ για το Πάσχα, όπως συνηθίζουμε χρόνια τώρα στην παρέα μας. Ένας μικρός τραυματισμός, με ανάγκασε να απέχω από την έρευνα για λίγες ημέρες. Την… πάτησα από τον Νώντα! Όχι δίποδο, αλλά τετράποδο γάτο, που ξαφνικά αποφάσισε να μου δείξει τα νύχια του…

Το μάτι μου που δέχθηκε την… επίθεση είναι ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο σημείο. Ακολουθώντας τις συμβουλές των ιατρών, δεν είχα άλλη επιλογή από το να απέχω από ο,τιδήποτε θα μπορούσε να το επιβαρύνει.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες, σας στέλνω ευχές καρδιάς για ένα καλό και ξέγνοιαστο Πάσχα. Ο συμβολισμός των ημερών με την απόδοση του θείου δράματος αλλά και η λύτρωση με την Ανάσταση του Θεανθρώπου, ας είναι η αφορμή να πλημμυρίσουν οι ψυχές μας από φως και ελπίδα.

Είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε τα αρνητικά σε θετικά και να αναγεννηθούμε μέσα από τα χτυπήματα και μαθήματα της ζωής. Μπορεί να επαναλαμβάνομαι αλλά θα το ξαναπώ γιατί το πιστεύω: Όλοι μέσα μας έχουμε μία αστείρευτη πηγή ενέργειας, που αν την αντλήσουμε και τη χρησιμοποιήσουμε σωστά, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά για εμάς και για τους γύρω μας.

Το «Τούνελ» θα ανάψει και πάλι τα φώτα του αμέσως μετά το Πάσχα, την Παρασκευή 21 Απριλίου.

Καλή Ανάσταση!

Με την Αγάπη μου,

Αγγελική.

 

Πηγή: Parapolitika.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ