Μεγάλη συνέντευξη για όλα τα θέματα της επικαιρότητας, τις μετεκλογικές συνεργασίες, τις υποκλοπές, τα διλήμματα της κάλπης, αλλά με εναρκτήριο, την τραγωδία στα Τέμπη, έδωσε στον Alpha ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Και όπως ήταν φυσικό, ο κ. Ανδρουλάκης ξεκίνησε τη συνέντευξη αναφερόμενος στα Τέμπη, αλλά και στον συσχετισμό της τραγωδίας με τις εκλογές που αναμένονται να προκηρυχθούν μέσα στο άμεσο χρονικό διάστημα:

«Είχα ένα μεγάλο προσωπικό ερωτηματικό για το εάν έπρεπε να δώσω τη σημερινή συνέντευξη. Είχαμε μια εθνική τραγωδία με θύματα πολλούς νέους ανθρώπους. Δεν υπήρχαν κανόνες ασφάλειας και το κράτος για άλλη μια φορά δεν λειτούργησε όπως έπρεπε. Στην προεκλογική συζήτηση θα πρέπει να τεθούν και όλα αυτά που έπαιξαν ρόλο στο να φτάσουμε ως εδώ.

Προσωπικά, εν όψει της προκήρυξης των εκλογών, θεωρώ ότι θα πρέπει όλοι να σεβαστούμε το πένθος των οικογενειών που θρηνούν τους νεκρούς τους για τουλάχιστον 40 ημέρες», ήταν το σχόλιο του Νίκου Ανδρουλάκη, δίνοντας το στίγμα του αναφορικά με την μετάθεση της ημερομηνίας των εκλογών που μέχρι τώρα εικάζεται ότι ήταν η 9η Απριλίου.

Πηγή: cnn.gr