Δευτέρα 04.12.2023

Ανδρέας Δρυμιώτης για Στέφανο Κασσελάκη: Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένα κοτέτσι και έφεραν έναν κύκνο που δεν μπορεί να ταιριάξει

«Το παιδί δεν ξέρει τι λέει» το σχόλιο του εκλογικού αναλυτή μετά τη δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για το χρέος επί ΠΑΣΟΚ

Καυστικός ήταν ο Ανδρέας Δρυμιώτης για τη δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη σχετικά με την απουσία του από την εκδήλωση για τον Κώστα Σημίτη που προκάλεσε σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση.

Ο εκλογικός αναλυτής στάθηκε ιδιαίτερα στη φράση «μανδύας του χρέους» που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας το πρωί της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ «το παιδί δεν ξέρει τι λέει. Τι σημαίνει μανδύας του χρέους; Δεν μεταφράζεται ούτε από τα αγγλικά».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένα κοτέτσι και έφεραν έναν κύκνο που κάπως δεν μπορεί να ταιριάξει» πρόσθεσε ο κ. Δρυμιώτης για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwt82thvbbpt)

Όπως παρατήρησε «εκεί που υποτίθεται οτι τα βρήκαν το πρωί με αγκαλιές και φιλιά (σ.σ. στη συνάντηση Κασσελάκη-Ανδρουλάκη το πρωί της Δευτέρας) και το βράδυ τον περίμεναν στην εκδήλωση, δεν πήγε. Είναι η μεγαλύτερη προσβολή να πεις ότι θα πας κάπου και να μην πας, ακόμα και σε γάμο. Προσβάλεις αυτούς που σε κάλεσαν».

Με αφορμή, δε, τη δημοσκόπηση της Alco και ενόψει της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ το Σαββατοκύριακο, ο Ανδρέας Δρυμιώτης παρατήρησε ότι «είτε φύγουν αυτοί είτε περάσει είτε δεν περάσει η πρόταση, έχει δημιουργηθεί ένα τεράστιο πρόβλημα».

«Μόνος του ο Κασσελάκης δημιούργησε ένα τοξικό κλίμα και εγκλωβίστηκε. Θα έπρεπε να είναι κήρυκας ενότητας και όχι διάσπασης. Πρέπει να έχει πολύ κακούς συμβούλους. Ό,τι και να κάνει τους μισούς θα τους χάσει» κατέληξε ο Ανδρέας Δρυμιώτης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwt7o12fwcup)
Πηγή: Protothema

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ