ΕΛΛΑΔΑ - 03/06/2022 - 5:30 μμ
Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού 22χρονης στη Χαλκιδική – Δεν είναι ο 56χρονος ο δράστης
Ο δράστης κυκλοφορεί ελεύθερος, λέει ο συνήγορος της 22χρονης
Ο 56χρονος ήταν προγραμματισμένο να απολογηθεί σήμερα στις 09.00 ενώπιον Ανακριτή στα Δικαστήρια Πολυγύρου και αναμένεται πλέον να αποσυρθεί η δίωξη εις βάρος του.
Όπως είπε η συνήγορος της 22χρονης Ανθούλα Ανάσογλου στην ΕΡΤ και στην ρεπόρτερ Λ. Χριστάρα οι έρευνες στρέφονται στην αναζήτηση άλλου άνδρα, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος εγείροντας ανησυχίες για τυχόν διαφυγή του εκτός συνόρων, καθώς είναι αλβανικής καταγωγής ή ακόμα και για την ασφάλεια της ίδιας της κοπέλας.
Η δικηγόρος μίλησε για σύγχυση και λάθη από πλευράς των αρχών που επέτρεψαν στο δράστη να κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή ελεύθερος. «Το κορίτσι περιέγραψε ξεκάθαρα τα χαρακτηριστικά του δράστη τα οποία ταίριαζαν σε δύο άτομα που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην περιοχή ωστόσο προσήχθη μόνο ένας ως ύποπτος» είπε.
Πρόκειται για έναν κτηνοτρόφο με παρόμοια χαρακτηριστικά, ο οποίος διατηρούσε μαντρί κοντά στην περιοχή όπου συνέβη το περιστατικό και σύμφωνα με την κ. Ανάσογλου τα στοιχεία «έδειξαν» δη θετικά προς το πρόσωπό του, καθώς έχει ληφθεί υλικό από το μέρος που έμενε.
«Η κοπέλα ζει έναν εφιάλτη διότι ο δράστης κυκλοφορεί ελεύθερος και βρίσκεται σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης όπου διαμένει και η ίδια. Είναι σαν δεύτερος βιασμός για το θύμα και πλέον πρέπει να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία διότι υπάρχει η ανησυχία να περάσει τα σύνορα» είπε.


















