Παρασκευή 21.06.2024

Αιμόφυρτος στο έδαφος ο άνδρας που δέχθηκε επίθεση με μπαλτά – Δείτε βίντεο

Δέχεται τις πρώτες βοήθειες – Ο υπάλληλος του εστιατορίου μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό – Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες δέχθηκε την επίθεση δεν έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί

Τα λεπτά κατά τα οποία παρέχονται οι πρώτες βοήθειες στο θύμα της επίθεσης με μπαλτά στην Κηφισιά και φτάνει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αποτυπώνονται σε βίντεο που φέρνει στο φως το protothema.gr. Κόσμος έχει συρρεύσει γύρω από το θύμα που φέρει πολλαπλά τραύματα και έχει μεταφερθεί μετά το χτύπημα στο φαρμακείο μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο να παραλάβει τον νεαρό άνδρα.

Η επίθεση έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στο κέντρο της Κηφισιάς όταν 21χρονος τοξικομανής επιτέθηκε σε υπάλληλο εστιατορίου και τον μαχαίρωσε στα πόδια και τα χέρια. Σύμφωνα με τις αρχικές αναφορές, ο άνδρας δέχθηκε επίθεση κατά τη διάρκεια ληστείας.

Σημειώνεται ότι ο υπάλληλος του εστιατορίου μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, με πολλαπλά τραύματα στα άκρα, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή του.

Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες δέχθηκε την επίθεση δεν έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί, ενώ διενεργείται σχετική έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ.

Πηγή: Protothema

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ