Σάββατο 30.09.2023

Αιμιλία Υψηλάντη: «Ο Κιμούλης είναι ένας άνθρωπος που θέλει να χειραγωγεί τους άλλους»

Η ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία της με τον σκηνοθέτη και όσα ακούστηκαν για εκείνον περί κακοποιητικής συμπεριφοράς

Δηλώσεις παραχώρησε η Αιμιλία Υψηλάντη, με αφορμή την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούληκαι όσα βγήκαν στη δημοσιότητα περί κακοποιητικής συμπεριφοράς.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και ανέφερε πως και η ίδια ήταν ανάμεσα σε εκείνους που πέρασαν δύσκολα στη συνεργασία τους μαζί του.

«Κι εγώ πέρασα δύσκολα με τον Γιώργο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τον εκτιμώ σαν καλλιτέχνη. Τον εκτιμώ και τον θαυμάζω. Του το έχω πει επανειλημμένα. Μόλις έκανα τη Μήδεια, του είπα πως αν ήμουν υπουργός πολιτισμού, θα έπρεπε αυτή τη Μήδεια να την πάω σε όλο τον κόσμο», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια εξήγησε πως μπορεί ο χαρακτήρας του να είναι δύσκολος, όμως η δουλειά του πρέπει να διαχωρίζεται.

«Ο χαρακτήρας του είναι τέτοιος, που όντως δυσκολεύει μια συνεργασία μαζί του. Είναι ένας άνθρωπος που θέλει να χειραγωγεί τους άλλους. Αυτό είναι το πρόβλημά του, ξεκάθαρα», τόνισε η ηθοποιός.

«Άλλο όμως, η δουλειά του. Αυτά βέβαια, δεν είναι εύκολο να τα διαχωρίσει ένας άνθρωπος, όμως οφείλουμε να το κάνουμε. Το έργο μας διαφέρει από αυτό που είμαστε», συμπλήρωσε κλείνοντας η ηθοποιός.

Πηγή: Protothema

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ