Τετάρτη 01.12.2021

Αυτός είναι ο προπονητής τένις που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκων

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα (15.11.2021) τις φωτογραφίες του προπονητή τένις που κατηγορείται πως είχε σεξουαλικές σχέσεις με ανήλικες μαθήτριές του.
Πρόκειται για τον Χρήστο Δερβένη, που έχει γεννηθεί στις 3 Οκτωβρίου 1987. Ο προπονητής τένις έχει προφυλακιστεί από τις 9 Νοεμβρίου, μετά την απολογία του.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις της κατάχρησης ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 12 αλλά όχι τα 14 έτη αφενός και αφετέρου που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους που συμπλήρωσαν τα 12 αλλά όχι τα 14 έτη αφενός και αφετέρου που συμπλήρωσε τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες του εδώ

Ο προπονητής τένις δίδασκε σε ακαδημία στα δυτικά προάστια, με συνέπεια να είναι σε καθημερινή επαφή με δεκάδες κορίτσια. Το κουβάρι της δράση του άρχισε να ξετυλίγεται πριν από δυο μήνες, όταν δυο κορίτσια, μια 16χρονη και μια 20χρονη σήμερα, να αποκαλύπτουν με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα έζησαν δίπλα του.

Στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι έκανε ένα λάθος επισημαίνοντας, ωστόσο, ότι αποδέχεται να πληρώσει για αυτά που έκανε αλλά όχι για αυτά που τον κατηγορούν.

Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. στην ανακοίνωσή της «η δημοσιοποίηση των στοιχείων και των φωτογραφιών του προπονητή τένθς, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ίδιας βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού ανηλίκων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τον ανωτέρω, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

Πηγή άρθρου και φωτογραφίας: newsit.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ