Κυριακή 23.01.2022

Αυτός είναι ο άντρας που κρατάει όμηρο την πρώην σύντροφό του στην Αθήνα – Φωτογραφίες

«Τη χτύπησε και την απείλησε με μαχαίρι», δηλώνει στο protothema.gr η αδερφή του θύματος,  η οποία ενημέρωσε την αστυνομία – Σε εξέλιξη η επιχείρηση της αστυνομίας για την απελευθέρωση της γυναίκας

Με την αγωνία να κορυφώνεται για την νεαρή Βουλγάρα που κρατάει όμηρο ο πρώην σύντροφος της στο Κέντρο της Αθήνας, ξεδιπλώνεται σιγά σιγά η ιστορία του πρώην ζευγαριού. Ο άντρας είναι Αιγυπτιακής καταγωγής και η γυναίκα  Βουλγαρικής.  Σύμφωνα με την μαρτυρία της αδερφής της, πριν την πάρει με την βία στο σπίτι του, είχε προηγηθεί μεγάλος καυγάς  μεταξύ τους, ενώ όπως εξήγησε με τρεμάμενη φωνή , χειροδίκησε εναντίον της  αδερφής της και την απείλησε με μαχαίρι.

Δείτε τον άντρα που κρατάει όμηρο την πρώην σύντροφό του:

omireia-kentro__1_
omireia-kentro__2_
Με τα ελάχιστα ελληνικά που μιλάει  η γυναίκα ενημέρωσε την αστυνομία για την ομηρία της αδερφής της. Η ίδια βρίσκεται στο σημείο ενώ είναι σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις με τον δράστη ο οποίος λέγεται Αχμέντ.

Το περιστατικό είναι σε εξέλιξη με κλιμάκιο της αστυνομίας να βρίσκεται στο σημείο. Ήδη έχει εκκενωθεί η πολυκατοικία από τους υπόλοιπους ενοίκους.

 

Δείτε τις μαρτυρίες τους:

Πηγή: Protothema

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ