Τρίτη 09.08.2022

Α.Μ. ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ | Περιοδεία στα νησιά του Αιγαίου – Τελευταίος σταθμός η Χίος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου – Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα

 «Περιοδεία της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου στα νησιά του Αιγαίου. Τελευταίος  σταθμόςηΧίος»

 

Στο νησί της Χίου θα βρίσκεται, στις 29 και 30 Ιουλίου, η Ευρωβουλευτής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωομάδας της ΝΔ και Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κα Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου,ως τελευταίο σταθμό της περιοδείας της ThisisGreece”, στα νησιά του Αιγαίου.

 

Το πρόγραμμα της κυρίας Ασημακοπούλου, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο, κ. Παντελή Λεγάτο, και μέλη του ΕπιμελητηρίουΧίου. Σκοπός της συνάντησης είναι η ενημέρωση του επιχειρηματικού κόσμου και ειδικά των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, σχετικά με τη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα της Γενικής Διεύθυνσης Εμπορίου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής,«Access2Markets», όπως και οι δυνατότητες ανάπτυξης τουεξαγωγικούτους προφίλ και η ενίσχυση της εξωστρέφειάς τους στις διεθνείς αγορές.

 

Επιπλέον, η Ευρωβουλευτής θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, κ.κ. Μάρκο,καθώς και τον Δήμαρχο Χίου, κ. Σταμάτη Κάρμαντζη. Τέλος, η κα Ασημακοπούλου θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με θεσμικούς φορείς, εκπροσώπους των επιχειρήσεων του νησιού της μαστίχας, αλλά και τοπικές οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ