ΧΙΟΣ - 24/04/2021 - 2:35 μμ
Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Χίου: Ο λαός της Χίου γύρισε την πλάτη στους διοργανωτές και τα Μ.Μ.Ε. που διοργάνωσαν την συγκέντρωση.
Ο λαός της Χίου γύρισε την πλάτη στους διοργανωτές και τα Μ.Μ.Ε. που διοργάνωσαν την συγκέντρωση.
Πλέον οι περισσότεροι στην Χίο αντιλαμβάνονται ποιος είναι ο εφικτός τρόπος της λύσης του προβλήματος, κάνοντας πέρα όλους όσους απλά προσπαθούν να προσπεράσουν το ζήτημα χωρίς να προτείνουν κάτι ουσιαστικό και ρεαλιστικό.
Ευτυχώς σήμερα έγινε αυτό που έπρεπε, έμειναν λίγοι και απομονωμένοι, εφόσον η πλειοψηφία του νησιού κατάλαβε, ότι η λύση του μεταναστευτικού δεν είναι διαιώνιση του, όπως προτείνουν κάποιοι.
Για αυτό πρέπει όλοι να κάτσουμε στο ίδιο τραπέζι βρίσκοντας την πιο κατάλληλα εφαρμόσιμη λύση, σε αυτήν την δυσκολία που αντιμετωπίζει το νησί μας, χωρίς σκοπιμότητα, προσωπικό όφελος και παρωπίδες.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μηταράκης στην Ολομέλεια της Βουλής: Ενισχύουμε τη χώρα, θεσμικά και γεωπολιτικά
11.02.2026 - 2:28 μμ
Αλλαγή σύνθεσης Δ.Σ. Σωματείου Οικοδόμων Χίου
11.02.2026 - 10:55 πμ


















