ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - 15/02/2023 - 5:00 μμ
Μίλτος Τεντόγλου: Στο πλευρό του η Στεφανίδη, εξηγεί γιατί ακυρώθηκε το άλμα του
Η Κατερίνα Στεφανίδη σχολίασε την ανάρτηση του Ολυμπιονίκη, έψαξε το θέμα, και έδωσε απαντήσεις
Στον χώρο του στίβου έχει ξεσπάσει “πόλεμος” εάν φορούσε ή όχι τα κατάλληλα παπούτσια για το αγωνισμά του και τα σχόλια κάτω από το post του Έλληνα Ολυμπιονίκη πέφτουν… βροχή και σχεδόν όλα είναι υπέρ του.

«Άσε Περικλή το κοιτάξαμε χθες. Και του τριπλούν και του μήκους της adidas επιτρέπονται για μήκος. Ο Μιλτος φοράει άλλο καρφί. Το οποίο επίσης επιτρέπεται. Αλλά έτυχε να φορέσει ένα special edition χρώμα και δεν του επικοινωνούν την επίδοση. Γιατί το μοντέλο είναι κανονικά μέσα στη λίστα και επιτρέπεται για μήκος», έγραψε η Στεφανίδη στο Instagram.
Η Στεφανίδη μαζί με τον Τεντόγλου θα αγωνιστούν σήμερα το βράδυ στο Λεβιέν και θα έχουν την ευκαιρία να τα πουν για το θέμα…
«Έτσι, η World Athletics έχει ανθρώπους στην ομάδα της που δεν έχουν ιδέα για παπούτσια και τον αθλητισμό. Και αποφασίζουν ποια spikes παπούτσια είναι εντάξει ή όχι για τους αθλητές.
Νομίζουν ότι το πάχος της πλάτης του παπουτσιού είναι κάτι που είναι καλό. Στην πραγματικότητα όχι μόνο είναι άχρηστο αλλά κάνει την ακίδα βαριά και δύσκολο να τρέξει.
Μου ακυρώνουν το άλμα 8,40 γιατί φοράω το spike παπούτσι στην 1η φωτογραφία . Ενώ τα άλλα δύο spike παπούτσια είναι εντάξει για το άλμα εις μήκος. Παρεμπιπτόντως, οι πρώτες 2 φωτογραφίες είναι ίδιο μοντέλο αλλά διαφορετικού χρώματος.
Έλεγξατε τα καρφιά των παλιών δίσκων; Είχαν λέιζερ στην πλακέτα; Νομίζω ότι θα πρέπει να έχετε άτομα στην ομάδα σας που έχουν εμπειρία με το άθλημα. Είμαι αυτός που πηδάει. Θέλω να φοράω ό,τι είναι άνετο και ασφαλές.
Δεν με νοιάζει ένα άλμα στα 8,40. Μπορώ να το κάνω όποτε θέλω. Είναι απλά άδικο. Είμαι αηδιασμένος. Και το αστείο είναι ότι την επόμενη εβδομάδα θα φορέσω τα ίδια παπούτσια αλλά έχουν διαφορετικό χρώμα οπότε είναι “εγκεκριμένο”».
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Παρεμβάσεις και στόχος η αναβάθμιση στο Κλειστό Γυμναστήριο Καμποχώρων
11.02.2026 - 10:03 πμ


















