Η οριστική ρήξη της οικογένειας της Καρολάιν με τους γονείς του Αναγνωστόπουλου, οδηγεί σε νέες εξελίξεις αναφορά με τη μικρή Λυδία. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα, οι γονείς της Καρολάιν αποφάσισαν οριστικά και αμετάκλητα να δώσουν άλλο επίθετο στη μικρή Λυδία, θέλοντας μια για πάντα να σβήσουν οτιδήποτε μπορεί να θυμίζει τον δολοφόνο πατέρα της.
Έτσι, αυτή τη στιγμή η οικογένεια εξετάζει δύο επίθετα: Ή το Κράουτς, αυτό δηλαδή που είχε και η Καρολάιν, ή το επώνυμο του Φιλιππινέζου συζύγου της αδελφής της Καρολάιν, με τον οποίο ουσιαστικά βρίσκεται όλο αυτό το διάστημα η κόρη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Παράλληλα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, υπάρχει η σκέψη η Λυδία να δοθεί για υιοθεσία στην οικογένεια της αδελφής της Καρολάιν που ζει νόμιμα στις Φιλιππίνες.
Οπως μετέδωσε η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, η Γεωργία και ο Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος, οι γονείς του Μπάμπη, αποφάσισαν να επιστρέψουν από την Αλόννησο, καθώς αντιλήφθηκαν πως δεν έχει νόημα να βρίσκονται εκεί από την στιγμή που δεν υπάρχει περίπτωση να συναντήσουν την εγγονή τους.


















