ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΧΙΟΣ - 03/02/2021 - 1:46 μμ
Σήμερα συνέλευση Καμποχωρούσων στο Χαλκειός – Διαφωνούμε με Θόλος λέει ο Β. Βίγκας
Την άποψη αυτή διατύπωσε πριν λίγο από το Ράδιο “Α” ο Πρόεδρος του Χαλκειούς, Βασίλης Βίγκας, δηλώνοντας παράλληλα ότι οι αιρετοί του Νομού οφείλουν να λύσουν το πρόβλημα, αποφασίζοντας συνετά και δια του διαλόγου, την επιλογή της θέσης που θα μπορέσει να λειτουργήσει μία δομή.
Επί της ουσίας ο κος Βίγκας συντάχθηκε με τη θέση που διατύπωσε ο Δήμαρχος Χίου, Στ. Κάρμαντζης, σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου.
Παράλληλα αναφορικά με τον χρόνο που επελέγη για να γίνει σήμερα στις 6 μ.μ. λαϊκή συνέλευση στο Χαλκειός, στην οποία καλούν όλοι οι Πρόεδροι των Καμποχώρων, σημείωσε ότι αφενός θα υπάρχει ενημέρωση για τη δικαστική απόφαση επιστροφής της ΒΙΑΛ στο δήμο, αφετέρου θα συζητήσουν επί των νέων εξελίξεων.
“Θέλουμε να κλείσει η ΒΙΑΛ και να γίνε μια δομή μακριά από οικισμούς”, επανέλαβε ο κος Βιγκας λέγοντας χαρακτηριστικά “εμείς πάθαμε και μάθαμε”.
Πηγή άρθρου και φωτογραφίας: www.alithia.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μηταράκης στην Ολομέλεια της Βουλής: Ενισχύουμε τη χώρα, θεσμικά και γεωπολιτικά
11.02.2026 - 2:28 μμ
Αλλαγή σύνθεσης Δ.Σ. Σωματείου Οικοδόμων Χίου
11.02.2026 - 10:55 πμ


















