ΕΛΛΑΔΑ - 22/11/2022 - 8:00 μμ
Επιστολή στήριξης στον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα από τους εργαζόμενους στην “Κιβωτό του Αιγαίου”
“Μετά τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, και το αβάσιμο κατηγορητήριο, αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή”, δηλώνουν σε ανακοίνωση συμπαράστασης 15 εργαζόμενοι στη δομή της Κιβωτού του Κόσμου στη Χίο.
Και συνεχίζει η ανακοίνωση:
“Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Χιακή κοινωνία για την ανιδιοτελή αγάπη και στήριξη της στο έργο μας, μέχρι τώρα και ζητάμε να συνεχίσουν να στηρίζουν τα παιδιά μας ειδικά τώρα που βαλλόμαστε από παντού.
Συμπαραστεκόμαστε ολόψυχα στον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα Σταματία και ευχόμαστε σύντομα να αποκαλυφθεί η αλήθεια.
Οι εργαζόμενοι της Κιβωτού του Κόσμου Αιγαίου :
1. ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ Π
2. ΣΕΒΑΣΤΗ Κ
3. ΑΡΓΥΡΩ Π
4. ΑΓΓΕΛΙΚΗ Χ
5. ΒΟΥΛΑ Χ
6. ΣΤΕΛΙΟΣ Μ
7. ΑΓΓΕΛΙΚΗ Β
8. ΑΡΙΣΤΟΥΛΑ Σ
9. ΝΙΚΟΣ Δ
10. ΘΕΑΝΩ Ξ
11. ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ Λ
12. ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Κ
13. ΔΗΜΗΤΡΑ Τ
14. ΔΕΣΠΟΙΝΑ Λ
15. ΝΙΚΟΛΑΟΣ Τ.”.
Πηγή: ertnews.gr


















