Πέμπτη 30.04.2026

Με ταχείς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου ”Σκυλίτσειο”

ΜΕ ΤΑΧΕΙΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΙΟΥ “ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ”

Εξελίσσονται με ταχείς ρυθμούς οι εργασίες για την αναβάθμιση και διαρρύθμιση των κτιρίων 3 & 4 του Γενικού Νοσοκομείου Χίου. Έχει σχεδόν ολοκληρωθεί η στέγη, ενώ παράλληλα γίνεται η ενίσχυση των τοίχων του Β΄ορόφου και η ενίσχυση των πλακών με τη χρήση ανθρακουφασμάτων.

Το έργο υλοποιείται μέσω της πράξης «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ 3 & 4 ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΙΟΥ ”ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ”» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Βόρειο Αιγαίο 2014 – 2020» και είναι συνολικού προϋπολογισμού 2.448.000 ευρώ.

Το εργοτάξιο του Νοσοκομείου επισκέφθηκε σήμερα 17 Φεβρουαρίου 2021 ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Παντελής Μπουγδάνος, προκειμένου να δει από κοντά τις εργασίες και να ενημερωθεί από τον ανάδοχο του έργου για την πορεία τους.
#CHIOS
#XIOSHOSPITAL
#ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ

 

Πηγή άρθρου και φωτογραφίας: Περιφερειακή Ενότητα Χίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ