ΕΥΡΩΠΗ, ΚΟΣΜΟΣ - 29/02/2024 - 9:35 μμ
Τέλος στις φήμες βάζει το Παλάτι του Κένσινγκτον – Η Κέιτ Μίντλετον θα αναρρώνει ως το Πάσχα
Νεότερη ενημέρωση θα υπάρξει μόνο αν υπάρχουν σημαντικά νέα, αναφέρουν κύκλοι του Παλατιού, θέλοντας να βάλουν τέλος σε έναν κύκλο διαδόσεων και σχολιών
Το παλάτι του Κένσινγκτον προσπάθησε την Πέμπτη να βάλει τέλος στις φήμες που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο σχετικά με την υγεία της Κέιτ Μίντλετον μετά την επέμβαση τον Ιανουάριο, τονίζοντας για άλλη μια φορά ότι θα παραμείνει μακριά από κάθε δραστηριότητα ως το Πάσχα.
Η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι σε φάση ανάρρωσης, τονίζουν κύκλοι του παλατιού.
«Ήμασταν πολύ σαφείς από την αρχή ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας ήταν εκτός δραστηριοτήτων μέχρι μετά το Πάσχα και το παλάτι του Κένσινγκτον θα παρείχε ενημερώσεις μόνο όταν κάτι ήταν σημαντικό», δήλωσε την Πέμπτη εκπρόσωπος της πριγκίπισσας.
Αμέσως μετά έγινε πάντως γνωστό ότι η επέμβαση ήταν επιτυχής. Παρέμεινε στο νοσοκομείο για να αναρρώσει για 13 ημέρες πριν επιστρέψει στο σπίτι της με προοπτική να παραμείνει για ανάρρωση μέχρι το Πάσχα των Καθολικών στα τέλη Μαρτίου.
Το ερώτημα που παραμένει αναπάντητο είναι γιατί υπάρχει τόση μυστικότητα σχετικά με την πορεία της υγείας της. Άλλοι πάλι θεωρούν ότι η Κέιτ έχει αποτραβηχτεί από τα τα φώτα της δημοσιότητας γιατί έχει έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας – ίσως να έχει υποστεί νευρικό κλονισμό – ενώ οι κακές γλώσσες κάνουν λόγο στην πλατφόρμα Reddit ακόμη και για διαζύγιο με τον πρίγκιπα της Ουαλίας.


















