Η μητέρα του μηχανοδηγού της εμπορικής αμαξοστοιχίας στα Τέμπη, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Kατερίνα» το πρωί της Τετάρτης 28 Φεβρουαρίου.

Πιο συγκεκριμένα, η Σταυρούλα Μασαλή, λίγη ώρα πριν βρεθεί για πρώτη φορά στον τόπο του δυστυχήματος όπου θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο, συγκίνησε με τα λόγια της, μιλώντας στην Κατερίνα Καινούργιου.

«Το παιδί μου ήταν σπουδασμένο. Πιστεύαμε ότι για να ζητάνε τόσα προσόντα είναι σύγχρονος ο σιδηρόδρομος. Είμαι εκπαιδευτικός και ο Δημήτρης πέρασε από τα χέρια μου.

Πριν από 2 μήνες όταν ξεκίνησε η Εξεταστική, γνώρισα έναν άλλον κόσμο. Τώρα ζω το ατύχημα, βλέπω τις εικόνες, τα ηχητικά, τις λαμαρίνες. Προσπαθούσα να διαπραγματευτώ την απώλεια. Είναι απίστευτο. Αυτά που ξεσκεπάζονται είναι τραγικά! Δεν γνωρίζαμε τίποτα από τα προβλήματα που υπήρχαν. Κανείς δεν θα μπορούσε να διακινδυνέψει τη ζωή του παιδιού του για έναν μισθό, γι’ αυτό και αισθάνομαι ενοχές, γιατί δεν πρόβλεψα. Γιατί να μην ξέρω; Μέσα σε όλα έχω και αυτές τις ενοχές», είπε αρχικά η Σταυρούλα Μασαλή.

Πηγή: Parapolitika.gr