Δευτέρα 24.08.2026

Οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Σκύλος εντόπισε τη μυρωδιά και κάλεσαν την αστυνομία για τον πατέρα και τον γιο

Ο γιος ήταν ΑμεΑ και ο πατέρας είχε άνοια – Είχαν πεθάνει αρκετές μέρες πριν – «Είχαν κάποιους συγγενείς στο χωριό του, αλλά δεν ενδιαφέρονταν και τους είχαν αφήσει στη μοίρα τους» λέει γείτονας

Σοκάρουν οι νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως για την οικογενειακή τραγωδία, η οποία αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, με έναν πατέρα και τον γιο του να εντοπίζονται νεκροί, μέσα στο διαμέρισμα που ζούσαν στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 84χρονος εντοπίστηκε ξαπλωμένος δίπλα στον 46χρονο γιο του και οι δύο σοροί ήταν σε προχωρημένη σήψη. Άνθρωποι της πολυκατοικίας αναφέρουν στο protothema.gr ότι οι δύο άντρες ζούσαν μόνοι τους στο διαμέρισμα, ενώ ο γιος ήταν ΑμεΑ και ο ηλικιωμένος είχε άνοια.

thessaloniki_pateras2
Οι δύο άντρες φέρεται πως έχασαν τη ζωή τους από παθολογικά αίτια, υπό άγνωστες συνθήκες μέχρι στιγμής, πριν από εβδομάδες, ενώ την αστυνομία ειδοποίησε εχθές το μεσημέρι ένοικος της πολυκατοικίας που κατέβαζε το σκυλί του για βόλτα και το ζώο αντιλήφθηκε μια άσχημη οσμή που προερχόταν από το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου όπου ζούσαν πατέρας και γιος.

 

thessaloniki_pateras

 

«Είχαν κάποιους συγγενείς στο χωριό του, αλλά δεν ενδιαφέρονταν και τους είχαν αφήσει στη μοίρα τους», σημειώνει.

Από την πρώτη στιγμή η αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και από τα αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που αναμένεται να διενηργηθει σήμερα, θα προκύψουν τα αίτια που οι δύο άντρες έχασαν τη ζωή τους.

Πηγή: Protothema

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ