ΚΟΣΜΟΣ - 23/01/2024 - 4:18 μμ
ΗΠΑ: Πολύ πιθανό να είναι υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ η Μισέλ Ομπάμα, γράφουν αμερικανικά ΜΜΕ
Το δημοσίευμα της New York Post περί στήριξης από τον Μπαράκ Ομπάμα που έχει «εκφράσει τις ενστάσεις» του για την εκστρατεία Μπάιντεν
«Μισέλ Ομπάμα, η νέα μας πρόεδρος;». Η επίμαχη ερώτηση που θέτουν ολοένα και περισσότερα αμερικανικά ΜΜΕ, το τελευταίο διάστημα, κι ενώ η κούρσα για την απόκτηση του χρίσματος των Ρεπουμπλικανών από τον Ντόναλντ Τραμπ έχει γίνει πιο εύκολη και ταυτόχρονα οι ενστάσεις για την πορεία του Τζο Μπάιντεν έχει εξελιχθεί σε πονοκέφαλο στους κόλπους των Δημοκρατικών.
«Ο σύζυγός της βοηθά» γράφει η New York Post σχολιάζοντας το ενδεχόμενο η Μισέλ να ηγηθεί των Δημοκρατικών.
Το δημοσίευμα δεν παραλείπει να αναφερθεί και στην τότε υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον για την προεδρία της Αμερικής, κάτι που όμως αποδείχθηκε – όπως σχολιάζει- τοξικό.
Megyn Kelly says if Michelle Obama launches 2024 presidential run ‘it’s a whole new ballgame’ https://t.co/lUFGycCNLY pic.twitter.com/GosNg8aKdg
— New York Post (@nypost) January 10, 2024
Το αμερικανικό μέσο συνεχίζει γράφοντας ότι περί τον Μάιο ο Μπάιντεν θα ανακοινώσει ότι θα αποσυρθεί από την κούρσα, με το τοπίο να ξεκαθαρίζει απόλυτα τον Αύγουστο και τη Μισέλ Ομπάμα να γνωστοποιεί και επίσημα την υποψηφιότητά της για την προεδρία των Δημοκρατικών και των ΗΠΑ.
EXCLUSIVE: @RogerJStoneJr Exposes The Plot To Dump Joe Biden And Replace With Michelle Obama At The DNC Convention pic.twitter.com/VogHWXYiyj
— Alex Jones (@RealAlexJones) January 22, 2024
«Ο Ομπάμα έθεσε ερωτήματα σχετικά με την πορεία της προεκλογικής εκστρατείας του Μπάιντεν», ανέφερε ειδικότερα το δημοσίευμα.
Πηγή: Protothema


















