ΧΙΟΣ - 29/09/2023 - 4:42 μμ
Χαιρετισμός Αντιδημάρχου στα εγκαίνια Δημοτικού Σταδίου Θυμιανών
Χαιρετισμός Αντιδημάρχου
Αγίου Μηνά, Καμποχώρων, Αμανής, Δημοτικού
Φωτισμού & Πολιτικής Προστασίας
Σεβαστέ πατέρα κύριε Δήμαρχε, κύριε πρόεδρε της Κοινότητας, κύριοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης 1ου και 2ου βαθμού, αγαπητοί αθλητές, προπονητές, γονείς, προσκεκλημένοι.
Σήμερα είναι μια μέρα χαράς και ευτυχίας που αποκτήσαμε ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο που ήταν ένα όνειρο ζωής.
Αυτός εδώ ο χώρος έχει μεγάλη ιστορία και διαδρομή διαχρονικά για να φτάσουμε στο σήμερα.
Δεν σας κρύβω ότι είμαι πολύ συγκινημένος, γιατί σε όλη αυτή την διαδρομή, πάντα ήμουν ο πρωταγωνιστής αφού η τοπική κοινωνία με τιμούσε να την εκπροσωπώ από θέσεις ευθύνης. Ήταν ένα δύσκολο έργο.
Εκ του μηδενός ξεκίνησαν μελέτες, διαγωνισμοί, δημοπρατήσεις, υλοποίηση του έργου και σε σύντομο διάστημα ολοκληρώθηκαν.
Αντιμετωπίσαμε πολλές και μεγάλες δυσκολίες…..
Το αποτέλεσμα όμως μας δικαιώνει. Είμαστε εδώ και το καμαρώνουμε.
Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα απ’ όλα τον Δήμαρχο που με εμπιστεύθηκε.
Τον Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών κύριο Κώστα Μπουλά.
Τους επιβλέποντες μηχανικούς του έργου κυρία Άννα Φουστάνα και τον κύριο Μιχάλη Πιτροπάκη.
Τους συνεργάτες μου στο Τεχνικό Τμήμα Αγίου Μηνά, τον κύριο Νίκο Βορριά, την κυρία Νατάσα Κωστίμπα, τον κύριο Κώστα Παρθενίδη, την κυρία Καίτη Στάμπα, καθώς και όλους τους υπαλλήλους της Ενότητας, της Τεχνικής Υπηρεσίας και του Προγραμματισμού. Κλείνοντας θέλω να κάνω την πιο μεγάλη και την πιο ουσιώδη ευχαριστία , στον άνθρωπο που δίχως αυτόν δεν θα είχε γίνει τίποτα, στον ειδικό σύμβουλο του Δημάρχου, τον κύριο Δαμαλά, ο οποίος έκανε τη μελέτη .
Όμως σήμερα δεν τελειώνουμε. Σήμερα είναι η αρχή, έχουμε και συνέχεια.
Για να ολοκληρώσουμε το όραμά μας, θα κατασκευαστούν κερκίδες, καινούργιες τουαλέτες κοινού, αποδυτήρια στο γήπεδο μπάσκετ. Προγραμματίζεται επίσης να κατασκευαστεί ένας μεγάλος και σύγχρονος παιδότοπος, όταν έρχονται οι γονείς με τα παιδιά που αθλούνται και έχουν μαζί τα μικρότερα, να μπορούν και αυτά να απασχολούνται. Τέλος θα γίνουν τα έργα οδοποιίας μέσα και έξω από το στάδιο καθώς και χώροι στάθμευσης.
Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας και πιστός στη διαχρονική μου προσφορά δεσμεύομαι ότι πολύ σύντομα τα παραπάνω θα γίνουν πράξη.
Με τιμή
Παναγιώτης Μανδάλας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Φοιτητές της Φιλοσοφικής Αθηνών στον Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών
20.07.2026 - 11:18 πμ
ο κέντημα του Μαστιχόδενδρου (Βίντεο & Φώτο)
20.07.2026 - 11:14 πμ
Παρακαλοῦνται οἱ φιλέορτοι καί φιλάγιοι Χριστιανοί ὃπως προσέλθουν εἰς συμπροσευχή
18.07.2026 - 11:14 πμ


















