Δευτέρα 21.09.2026

Η πρώτη αντίδραση Περιφερειάρχη Κ. Μουτζούρη σε υποψηφιότητα Αλκ. Στεφανή

«Ας κερδίσει ο καλύτερος» ήταν το πρώτο σχόλιο του νυν Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη όταν κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχωρούσε στη Χίο, έγινε γνωστό ότι η ΝΔ έδωσε το χρίσμα ως υποψήφιου Περιφερειάρχη στο Βόρειο Αιγαίου του Αλκιβιάδη Στεφανή, χωρίς όμως να ξεχάσει να αναφέρει και τις επιλογές του για το μεταναστευτικό.

Συγκεκριμένα ο κ. Μουτζούρης δήλωσε:
«Ο κύριος Στεφανής, ο οποίος μόλις ανακοινώθηκε ότι θα είναι υποψήφιος της ΝΔ στην Περιφέρεια Βορείου αιγαίου, είναι ένας αξιοπρεπής στρατηγός, ένας καλός αρχηγός του στρατού, ένας καλός αντίπαλος και ελπίζουμε ότι θα κερδίσει ο καλύτερος, … που πιθανόν να είμαστε εμείς, που πάσα βεβαιότητα θα είμαστε εμείς.
«Του εύχομαι καλό αγώνα, αξιοπρεπή. Ο αγώνας μας θα είναι όπως και με την κυρία Καλογήρου σε επίπεδο αρχών πολιτικών και όχι σε επίπεδο προσωπικών αντεγκλήσεων και οτιδήποτε άλλο. Είναι πέρα του τύπου μου αυτά.
Το αθερινόδιχτο που είπατε, εντάξει , ήταν μια ατυχής δήλωση του κ. Στεφανή, ότι μπορεί να συλλαμβάνονται οι μετανάστες με ένα αθεριδόδιχτο που θα εμποτιζόταν σε βάθος 500, 300 μέτρων. Προφανώς, μόνο οι προμηθευτές χάρηκαν από αυτή τη δήλωση, δεν χάρηκε κανείς από τους τοπικούς παράγοντες όπως δεν χάρηκαν και με τις επιλογές της Βάστριας ή της Πλάτης που έλεγε για τη Μυτιλήνη».

Πηγή: ertnews.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ