Τετάρτη 21.02.2024

41χρονος κατηγορείται ότι χτύπησε παιδιά που έλεγαν τα κάλαντα

Το παιδί πήγε και στο Νοσοκομείο και διαπιστώθηκαν τραύματα στο κεφάλι

Με την κατηγορία ότι επιτέθηκε σε ανηλίκους που πήγαν να του πουν τα κάλαντα των Φώτων συνελήφθη ένας 41χρονος στο Αγρίνιο.

Σύμφωνα με το agrinionews.gr, τέσσερα παιδιά γυμνασίου-δυο αγόρια και δύο κορίτσια- εξόρμησαν για τα κάλαντα των Φώτων σε περιοχή του Αγρινίου.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται, ένας 41χρονος ένοικος μια πολυκατοικίας χτύπησε ένα απ’ τα παιδιά. Μηνύθηκε από τους γονείς του και συνελήφθη. Το παιδί πήγε και στο Νοσοκομείο και διαπιστώθηκαν τραύματα στο κεφάλι.

Ο 41χρονος άνδρας ωστόσο μήνυσε τους γονείς του παιδιού για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και το παιδί για φθορά ξένης περιουσίας. Αρνείται πως χτύπησε το παιδί με τον τρόπο που αυτό υποστηρίζει ενώ από την πλευρά του λέγεται πως οι ανήλικοι προκάλεσαν φθορές στα κουδούνια χτυπώντας τα με το τρίγωνο των καλάντων και παρατεταμένο χτύπημα.

Οι γονείς συνελήφθησαν και αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή Εισαγγελέα ενώ ο ένοικος της πολυκατοικίας κρατείται και αύριο θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Πηγή: Parapolitika.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ