Παρασκευή 14.06.2024

40 συλλήψεις για ναρκωτικά και έγγραφα παραμονής σε ειδική αστυνομική επιχείρηση

Ελέχθησαν 715 άτομα, εκ των οποίων προσήχθησαν 189 αλλοδαποί για τον έλεγχο της παραμονής τους στη χώρα – Επιπλέον βεβαιώθηκαν 33 τροχονομικές παραβάσεις

Ειδική επιχειρησιακή δράση στην ευρύτερη περιοχή των Πατησίων πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών για την πρόληψη και αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Στην αστυνομική επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικές δυνάμεις των ανωτέρω υπηρεσιών, της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής και της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής.

patisia_epixeirisi

Η επιχείρηση αναπτύχθηκε στην ευρύτερη περιοχή των Πατησίων και επικεντρώθηκε σε ελέγχους αλλοδαπών, όσον αφορά την κατοχή εγγράφων νομιμοποιητικών για την παραμονή τους στη χώρα και στον εντοπισμό διακινητών ναρκωτικών ουσιών.

Ελέχθησαν 715 άτομα, εκ των οποίων προσήχθησαν 189 αλλοδαποί για τον έλεγχο της παραμονής τους στη χώρα, ενώ δύο αλλοδαποί και ημεδαπός, οδηγήθηκαν στα Τμήματα Ασφαλείας Πατησίων και Αγίου Παντελεήμονα και συνελήφθησαν για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

patisia_epixeirisi2

Συνελήφθησαν επιπλέον 38 αλλοδαποί, προκειμένου να εφαρμοστεί σε βάρος τους το διοικητικό μέτρο επιστροφής στη χώρα καταγωγής τους, διότι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα μας, ενώ οι υπόλοιποι χαρτογραφήθηκαν και αφέθηκαν.

Επιπλέον βεβαιώθηκαν 33 τροχονομικές παραβάσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ